Om Oss

Bilzentrum har siden oppstarten hatt en meget positiv utvikling. Arbeidsoppgavene er mange, og vi er først og fremst opptatt av at alle våre kunder skal være mer enn fornøyd med det arbeidet vi har utført. Vi har til en hver tid stort utvalg av nyere personbiler, samt varebiler utstilt i våre lokaler! Kom innom oss for en hyggelig bilprat og prøvekjøring. Vår forretningsidè er å levere bruktbiler med høy kvalitet til lavest mulig pris. Med mange års erfaring i bilbransjen, omfattende nettverk og et team med personlig interesse for biler kan vi levere deg drømmebilen til drømmeprisen. Du kan skreddersy ditt bilkjøp etter dine egne behov. Kjøp, lån, forsikring – vi har gode billøsninger for deg.

Velkommen til et besøk.

Hva gjør vi

Bilsalg

Du kan skreddersy ditt bilkjøp etter dine egne behov. Vi til enhver tid et godt utvalg tilgjengelige biler fra lager.

Innbytte

Vi tilbyr innbytte på biler i alle prisklasser. Bilens tekniske tilstand er avgjørende for prisen vi tilbyr.

Problemfritt bilkjøp

Vår forretningsidè er å levere bruktbiler med høy kvalitet til lavest mulig pris. Med mange års erfaring i bilbransjen, omfattende nettverk og et team med personlig interesse for biler kan vi levere deg drømmebilen til drømmeprisen. Vårt viktigste mål er at du skal bli fornøyd.

Gjennom hardt arbeid og fokus på langsiktige kunde relasjoner har vi opparbeidet oss et solid renommé som vi ønsker å ta vare på.

Vår unike erfaring og personlige interesse for kjøp og salg av bruktbiler gjør at kundene våre kan føle seg trygge på at biler hos oss, har gjennomgått omfattende kvalitetssjekker. I tillegg til å skaffe biler, har vi til enhver tid et godt utvalg tilgjengelig fra lager. Vi selger modeller fra bla. Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, og Porsche m.mer. Du kan skreddersy ditt bilkjøp etter dine egne behov. Kjøp, lån, forsikring- vi har gode billøsninger for deg.

Oppdrag
Om du selv ikke finner bilen du vil ha kan vi finne den for deg. Vi har svært gode muligheter til å skaffe deg den bilen du ønsker.
Tilgjengelighet
Vi vet at det er viktig for deg før under og etter et bilkjøp at vi er tilgjengelige for spørsmål. Derfor kan du ringe oss når det passer best for deg.
Prisgaranti
Med god innkjøpspolitikk kan vi garantere kundene våre kvalitetsbiler til markedets laveste priser.
Trygg handel
Vår unike erfaring og personlige interesse for kjøp og salg av bruktbiler gjør at kundene våre kan føle seg trygge på at biler hos oss, har gjennomgått omfattende kvalitetssjekker.

STAY TUNED

Bilmarkedet kan være en vanskelig jungel å forholde seg til. Vi kan bidra med over 20 års erfaring, så du
slipper å verken løpe risiko, eller sette deg inn i alt som angår bil. Vi tilbyr i tillegg tilstandstester, garantiordninger, m.m..